full rulle hela dagen.

Dagen började en dag med mamma på IKEA. Så himla kul att gå där och jag hittade typ bara saker till stallet. Hittade gardiner till klubb rummet och sen handdukar till basse som man kan torka mun och stövlar med under tävling, sen saxar och lite små saker.

Dagens ridning vart lite lunka lunka. Jag har typ fått en stäckning i vaden och haltar värre än halta Lotta!! Plus att man har världens hosta, förkylning och aa känner mig inte frisk i alla fall. Men här kör vi på tills kroppen säjer STOPP på allvar!
Men joggningen gick bra. Tycker att han är lite lojj. Men värmen var gassande i kväll och så. Men får hoppas på att han hinner sova lite i natt och tagga till i morgon. Basse har även fått badat idag. Första badet hos oss. Gick jätte bra och han njööt! Fick lite fin putsning över allt. Känns nästan som om det är tävling i morgon! Gillart!

Imorgon är det Kurs på Runsten. Lastar 08.15 och Kameran och film kameran är med. Så bjuder nog på en massa bilder imorgon. Blir ett pass på först markarbete/hopp på terräng banan. Sen blir det ett lydnads pass på terränghinder.Ha En Trevlig Helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0