Bud!Jonh Witiker Skydd
 Ponny storlek
Nytt pris : 869 krFörbygel från Globus 2 år gammal. Skötsamt använd.

Ponny storlekTerräng skydd

Nypris Fram: 289 kr
Bak: 479 kr

Ena framskyddet gick sönder efter första tävlingen. Men är nu lagat! Det är Bud som gäller "seriösa" . Är du intresserad, Skicka ett Mail till mig :)


Det kommer ut mer någon dag :) Det här är bara en början !


håll en extra koll

Snart ska jag ha en liten försäljning i bloggen. Om dryga tre veckor. Kommer vara från massa täcken till träns och kvalitets prylar i ponny/ cob storlek. Använt till min D- ponny. Så håll kollen här i min blogg!

Bilder kommer upp inom kort.

Kram Amanda


beställda!

Hej bloggen. Haijen ska Besiktas om tre veckor igen eftersom att hon inte var riktigt fräsch :( Vi får hålla tummarna (y)

Igår beställde jag såklart ett par as snygga gummi stövlar.Dom här blir minna nästa vecka ♥


Silver Moss

Silve Moss

1995

Imp. Irland

Mossan köpte jag för 2,5 år sen från Gotland. Där hade hon stått i 2 år och hade då gått EM,NM samt massa SM. Jag startade LA dressyr och Lb hoppning samt lätt fälttävlan samt Lag-SM 2009. Iår var tanken att vi skulla sattsa rijält. Vi hade lagt nivån ett snäppe högre och eftersom det här året 2010 skulle vara mitt sista var tanken att jag skulle sälja Mossan till vintern. Detta år var vi i Tyskland och sedan var hon super fin. Han starta en lätt klass i Tranemo men allt känndes konstigt och mossan stannade ut sig i hoppningen som inte är normalt. Måndagen eftet mådde inte Mossan bra. Det gick två veckor sen fick hon Leva lycklig på de gröna ängarna ist ♥


fullspäckad helg i stallet

Nu är helgen äntligen avklarad med 2 utförda tävlingar i stallet. I Lördags hade vi häst tävling och idag hade vi ponny tävling. Enkelt, bra och snabbt gick det men det tar ju på krafterna så nu är man helt slut :(

Bara 4 dagar kvar nu tills det är besiktning :) 

  


6 dagar

Om sex dagar åker vi upp mot Norrköping för att besikta nykomlingen. Ska besiktiga hos Malin Bayards vetrinär, hon är skit duktig! Jätte jobbigt att vänta och det är bara att hålla tummarna så hästen går igenom också. Visseligen är hon besiktigad för en månad sen utan problem.

NI får hålla tummarna !


mot Linköping

Japp klockan 15.30 ger vi oss av för en andra titt på pollen som står i Linköping. Idag blir det nog bara rida vidare och prata mer om köp och besiktning och sånna grejjer. Eftersom att min mamma inta var med sist så har inte hon så mycket kontroll så hon har lite smått panik :) Men det fixar sig nog idag .

hör av mig senare om hur det blir :)


inget nytt

Hello. Sitter nu och tänkte passa på att skriva lite.
Provridningen som jag gjorde förra veckan gick bra. Har bestämmt mig för den hästen så nu är det bara besiktning kvar. Dock är hon redan besiktigad men vi vill göra en röntgen också så det får bli hela paketet igen.

Vill inte lägga ut bilder på henne än men så fort hon kommer till mig i stallet så kommer det ut :)
RSS 2.0