prov ridning

Ikväll ger jag mig av för att prova rida en häst. Tror det är den 8e hästen eller nått. Men det ska bli spännande och se vad vi tycker.

Pratade med mamma idag också och första hästen vi hade provridigt hade ringt tillbaka och bett oss kommit tillbaka och ville att vi skulle se när han hoppar i Bunge på Söndag. Dock är jag inte på Gotland då så det var synd. Men jag litar på mamma och pappa! Nej nu måste det förberedas. Ha det bra! 


Dyon tränsJag tycker det här tränset är hyper dyper snyggt. Stilrent och enkelt!

Vad tycker ni ?


Tips någon ?!Vad gör man med gammla planketter som man vill spara?


vart inte så mycket gjort.

Kom till stallet idag runt 11. Alla hästar hade rört på sig nästan så jag slapp rida idag. Dock lite tråkigt.:( Lunchade med briving och fixade allt klart i stallet. Nu är allt in putsat och in fettat så att det håller sig. Blir ju så när man inte använder sakerna. Tog bort stigbyglarna och stigläderna från sadlarna för några månader. Det sliter rätt mycket när dom ligger på. Eftersom jag nyss köpte nya sadlar också.lektions stallet på bild.


finns fortfaranda kvar i mitt ♥
Du finns fortfarande kvar i mitt hjärta gumman. Jag tänker på dig hela tiden ♥


Wiktor

Wiktor
1995
e. Hagens O´chief  u. Hagens isabell


Min Första egna ponny. Köpte han från Hallsta hammar av en tjej som hade haft han sen fyra. Jag köpte Wiktor när han var 11 år och det var en fantastisk tid. Jag startade Lb hoppning och La Dressyr och även Fälttävlan med han som han aldrig hade gjort tidigare. Han lärde sig i slutet att han tycket det var kul och jag kom inte så längre med han så jag sålde han vidare till en familj som ville lära sig lite mer. Då jag kände att jag ville högre upp i klasserna. Nu står han hos en Familj i Järfälla. 

Bjuder på lite filmer på Wiktor när jag hade han. Drygt 3 år gammla.

 

sommar & sol

Ja en liten uppdatering kanske. Hästletandet fortsätter. Har ridigt från unghästar till stjärnor som kan allt men det har inte riktigt plingat någon klocka en. Så vi får se.

Den här veckan är jag på klubben och hjälper till att göra morgon stallet och sen ska jag rida igång alla lektions hästarna. Sen är det lite små plock som alltid behövs göras i stall. Det vet det flesta.


Kram


RSS 2.0