hästar ska ridas

Ja. Idag åker jag över till Gotland för att rida tre hästar över helgen. blir en 5 åring en 6 åring och en 7 åring. 7 åringen har jag redan ridigt en gång så jag är tillbaka på återbeskö.

Ha en trevlig helg!


vi gör ett nytt försökt

Japp nu gör vi ett nytt försök till att åka till Runsten. Igår så var det som om Himlen öppnades för oss. Den ville inte att vi skulle åka till Runsten. Så vi vände som sagt när vi kom dit. Det var inge kul och ses ryttarne rida i frak och hatt där ute i ÖS regnet. Stackarn!! 

 Kolla resultat här online.

Ha en bra dag.


Bloglovin

gör som alla andra och Följ min blogg med bloglovin


Globen Horse show 2010

Nu är biljetterna bokade!


SM på Runstens GårdGod dag mina läsare.
 Jag ska snart dra mig mot Runstens Gård för att kolla på SM för JR YR men även internationellt. För några helger sen var det ju Lag-SM och det är lite större nivå den här gången. Idag är det 1* och imorgon är det 2*. Kompisarna från "Tysklands Gänget" är där och tävlar så måste ju dit och och hejja lite (y)
Syrran tar med sig kameran så jag kan nog sno några av henne.

Ha en bra dag.


God morgon

Nu ska jag bara ta lite smärtstillande tabletter och ta mig till stallet. Ska filma Marika lite på Pelle träningen. Sen ska jag bjuda på lite lunch tänkte jag. Får se vad jag hittar för gått i dag :D

Ha en bra dag.

PUSS och KRAM


Hööks modet


så tomt

Hej bloggen.

Idag har jag fart och flängt lite. Till och med lite förmycket. Var rädd att jag skulle börja blöda ur munn, men det gick bra. Var i stallet och kollade på Dressyrtävlingen. Från att det var 12 starter i Måndags tills idag att det var 30 var duktigt. Super bra.

Idag kom jag verkligen på hur tomt det är i mitt liv. Inga träningar, inga tävlingar, ingen rodning alls nästan och inge syssel med utrustning och sånt (?) Shit .. Känns lite extra tomt nu när jag så sjukskriven och bara sitter hemma också :( .. Men Men .
Besök gärna min klubbs Hemsida. Den har precis vart nerlaggd men är nu på G igen :)

Klicka härPuss och Kram  


Vad kan man skriva om i en häst blogg?

Vad tycker ni att jag ska skriva om ?

Själv har jag ju satt upp kategorier för Tävlingar, Övningar och Shopping.

Tävlingar
kommer nog vara mest för hur jag förbereder mig och bilder på tävlingar och hur det går och så. Tänkte lägga ut tävlings termin och så när jag får en plan över hur jag ska gå till vägars med min häst. Det är lite svårt att ha en hästblogg utan en huvudperson (hästen).

Övningar kommer komma ut om både till häst och ryttare. Tex vad jag rider för speciella övningar för att få min häst t.ex. lösgjord eller nått likande. Men är även till för övningar till ryttaren. Det är lika viktigt att vara i bra konditon som don häst. Du ska ha en bra balans och kunna hjälpa hästen med dina hjälper.

Shopping kommer nog vara mest ut över vad jag behöver och varför. Samt vad jag har köpt och kanske lite mer HISS och DISS innom utrustning. Det finns ju så mycket nu för tiden och ni kanske vill ha hjälp med hur man just hittar rätt saker för sin egna plånbok (?)

Men nu vill jag ha hjälp med vad jag mer kan skriva om. Själklart kommer allt rulla in sen när jag köpt mig en häst. Övningar och träning och tävling kommer in och bilder och det men jag vill bara veta :)
SJälvklart kan jag komma med Hiss och Diss innom utrustning och så. Men tänkte vänta eftersom att jag inte han någon häst än..


hästlösa fortfarande

Japp, som rubriken lyder så är jag fortfarande hästlös. Letandet pågår förfullt och jag har ju som sagt vart och provridigt ett tiotals hästar och nu är det nog en fem till som ska ridas :) Ringde en häst idag som jag var och prov red först av alla men som jag tyckte var lite loj. Dock var det 30 grader i solen, flugor och gick på sommarbete och var inte heller fult igång.

Så sen vart det lite snack om de och jag ville ge han en chans till så kanske ska ner någon helg och rida han :) Får väll se hur det blir.Världens finaste bild!

KRAM


filmtajm

Här kommer en liten trudelutt på mig och Tresur. Han är rätt stor som jag sa så jag ser verkligen ut som en myra på han :) Han är ju dock ca. 177 cm i manken!!Ha en trevlig dag !


Vad gör du ?

När man är ryttare är det jätte viktigt att du har den rätta konditionen. En studie säger att du ska ha bättre kondition än hästen.. Och hur många har det?

Många håller igång med en annan stort eller ute och joggar några Km om dagen eller cyklar eller gymmar vad som bara för att orka och ha styrkan.

Själv Dansar jag Street dans 1,5 timma i veckan. Sen är jag även aktiv på Friskis och Svettis.
Vad Gör Du För Att Hålla Igång?


hoppning

Japp idag är det hoppning som står på shemat. Ska hoppa Tresure så de kommer bli jätte kul :)

Syrran ska ta kort och filma lite när jag och bamse hästen hoppar. Han är ju dock 176 cm i manken.

Puss


Uppdatering

Ja uppdateringen blir ju inte så stor när man inte har någon häst.. Men så är det ibland.

Pratade igår med Haijens ägare och hon var bättre nu på både böjt prov i logeringen och på böjprovet så nu ska hon till vetrinären på Tisdagen. Så får se om jag får hem min lilla tjej nästa vecka :)

Då kommer uppdateringen bli mycket bättre och hela bloggen ska göras om. Ska nog snacka ihop mig med syrran lite så hon kan fixa en fräch header hit :)

puss och Kram


RSS 2.0