hot or not?Tyckte outfiten var skit snygg :) Vad tycker ni?


Måndag och Ny vecka

Hej bloggen.

Ska snart hem och ta hand om pollen. Ska nog gå påen långpromenad. Han tog sig ju en kareta i ridis igår så han får promenera idag ist :) Sen ska jag upp på hästryggen. Sitter bog på Tunika idag. Ska bli kul och se hur det funkar idag. Jag har bara råkat tycka henne på alla ställen där hon har det jätte jobbigt så det brukar mest vara stuts och sånt i början innan hon har släpt men herromdagen när någon hade ridit henne hade hon vart jätte fin :) Så nu ser man lixom fram emot nått :)
Tunika II


Helgen
Det har vart full rulle för mig i stallet hela helgen. Jobbade som sagt i Lördags. Holly hade fest i hagen. Så skon flög från ena framhoven. Så Han fick promenera i ridhuset fetersom att det var glas halt på stall vägen. Såret är bättre och svulnaden ramlar längre och längre ner för varje dag :P Ser så roligt ut men känns bra att den snart är borta iaf. Tömkörde Holly idag i ridhuset. Han var super fin.. Men efter halv passet fick han spunk. Så tappade han i ridhuset med tömmar fladdrandes efter sig i sken. Tycker sånt är så leskigt. Men Sen vart det inget mer än att han fick rasta sig själv idag. Kan förstå han att han är trött på livet nu!!

Hoppas ni haft en trevlig helg :)


dålig uppdatering.


Nu ska jag snart dra mig mot stallet. Holly står nu i en ensam hage själv. Men han har så klart vänner på sidan om. Av alla lektions hästar.

Idag ska jag tömköra med cavaletti. Får se hur det ska gå. Vi är inne på vecka 3 på rehabliteringen och vi har två veckor kvar på rehabliteringen. Det jag gör är att tömköra och lägger till mer bommar och mer trav för varje vecka. Sen så är det mycket tretch övningar som ska göras. Han är så duktig :)

Ha det bra!


Till baka till vardagen.

Holly har gjort illa sig i hagen och är halt. Eller han var halt igår. Han hade fått en sår på benet. Så nu får han gå själv i en hage tills vidare. Nu vill jag inte riskera något mer. Får se hur han ser ut idag. Ska tömköra idag och se till att vi får upp en hage. Har aldrig byggt en hage så får se hur det blir :)


Ha En Bra Dag :)  


RSS 2.0