Dagens ridning



Dagens jogging vart en liten tripp ut. Eller nja bara en liten sväng ut i naturen. Tyckte att lika bra att passa på när solen är framme. Den försvinner allt mer och mer nu :( .. Sen in i ridhuset eftersom att utebanan var en lerig basäng :( Inte kul när det börjar bli ler tider.. Vill inte ens tänka på det.

Arbetade basse väldigt lång och låg men försökte få han kvick i bakbenen. Basse maskar lite då han tar trycker ut vänser bog och blir böjd till höger och sen in med höger bak så har ridigt undan höger skänkeln mycket. Basse är lite sne så det måste jag rätta till. Det har nog också med liksido heten att göra såklart då det är bara att försöka få han så liksidig som möjligt.



Nu ska jag till stalelt igen. Har vart hemma för lite middag och övnings körning. Ska anmäla mig till star fälttävlan som är i helgen och sen kolla på syrran när hon rider på Sitt ridpass och sen blir det nog lite pyssel med Basse. Bara mys. Han är sån mysbjörn. Har aldrig haft en mysig häst.. Så det är så mysigt så :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0