Dagens ridapass

Dagens ridpass bestod av ett dressyr pass i tävlings gruppen. Basse var jätte duktig. Gjorde mycket övergångar och sidvärs övningar. För att först få han att få med bakbenen och hela kroppen men även också bära sig själv. Tyckte han arbetade på riktigt bra. Och fick ett jätte bra resultat i slutet. Även fast vi var i en stor gräs hage med grönt gräs!! Duktig häst och stolt matte!


Dagens ridapassBasse idag i hagen.

Dagens ridpass:
Dagens ridpass bestod av skritt. Eftersom att det var terräng träning igår. Dock väldigt hårt arbete så fick han skritta idag. Ifall det fanns lite träningsverk och för att han också måste kunna landa lite hos oss. Han har bara stått hos oss i en vecka och det tar ca. 1 månad innan hästar hinner in finna sig till ro :) Så lungkade ut en sväng. Sen gjorde jag lite skritt övningar på banan. Såg till att han bar sig själv och att han lyssnade på hjälperna. Vad han gjorde mycket bra!

Annars har det vart privat ryttar möte i stallet. Gick igenom bland annat vet och etiket i stallet, Men det har man hört nu i 4 år. Men alltid bra för det nya som kommit och för att friska upp minet lite. Gick även igenom lite om hur sommaren ska se ut.

Ska ni ha eran häst på bete i sommar?

KRAM

Runstens Terrängträning

Basse har skött sig utmärkt idag på banan. Allt rullar på som det skulle. Dock var dikena VÄLDIGT läskiga. Så jag fick roa mig själv lite med att hoppa fram och tillbaka och fram och tillbaka tills han tyckte det var okej. Han tyckte iaf att det var kul att komma ut i terrängen eftersom att benen var nog mer i luften än på marken ;) hahah han är såå sööt. Bjuder på en massa fina bilder.  


Basse tyckte det var kul och la in en extra bockning efter hindret!


Hoppas alla har haft en trevlig Påsk!


bilder

Bjuder på lite bilder från Fannys och Basses Terräng träning :)


Idag Fredag.

Idag har Basse fått springa sin första terrängträning med lillesyrran på hemma plan. Tror det var 60 hinder. Och pratade med mamma i telen. Och han tyckte det var skit kul. Så det kändes possetivt. Jag ska även åka till Runsten och terrängträna på Måndag. Får se hur det går. Ska bli jätte kul. Var så himla längesen jag var ute på banan.

Ha en bra dag. Bjuder på en bild när Basse var en liten bäääbis!


kärlek

Nu har jag kommit hem från min semester i Spanien. Hade en jätte bra semester. Och när jag kom hem så står världens sötaste häst i stallet. Värsta lyxen lixom.

Men iaf. Vill Välkomna min nya häst, Best For You "Basse"

Best for you
2004
e. Quite Easy e.u.Glacial xx


Sanningen

Många som läser min blogg vet redan att jag har lämnat tillbaka Holly. Men det var alldeless för jobbigt för mig att ta upp det i bloggen då. Men nu har jag fått lite blodad tand till att göra det. Så för er som inte vet så lämnade jag tillbaka Holly för 2 veckor sen. Extremt jobbigt när jag planerar min framtid med han. Men kunde bara tänka på familjens bästa. Så nu har jag tappat lite intresse för dessa hästar. Eftersom att träning och tävling är det jag brinner för. Det är ju så att jag inte vart i tävlingsform sen ett år tillbaka När mossan gick bort. Då har det inte vart några träningar och inte hälle några tävlingar.. Men Eftersom att det är det jag vill så ger jag inte upp.

Så nu är vi ute efter nytt igen.. Känns bra men ändå extremt konstig. Hatar att åka runt och leta häst och rida och rida och rida ännu mer. Det ända jag vill nu är att 2011 blir ett bra år. Tillsammas med alla Fälttävland ryttare och vara med i "familjen" igen. Känns så extremt tomt ♥

Älskade Pollehest♥ Jag vet att du har det jobbigt nu och önskae att du fortfaraned kuna vara våran. Hade jag kunna haft två hästar hade fått vara en av dem!  
RSS 2.0