lååång helg

Nu är helgen slut och det har verkligen vart en full speckad helg. Igår fick basse gå med Steffi (ingen ridvana). Men han var så snäll så och steffi tyckte det var skit kul. Sen fick han gå lite med mig också så det vart lite vättiga saker gjort också. hihi

Igår hade vi även en så kallad byggar dag. Fixade hagarna och hagarna inför sommaren och lite så. Så kul att hästar är så nyfikna när man håller på och fixar och frixar. Basse var så duktig när man red med han på ute banan trots att dem banka och målade på utebanan :)!!

Idag Söndag har basse fått spinga terräng. Eftersom att syrran ska kunna få godkännt i terräng moment på stor häst. Men även för att träna en massa. Det är ju fortfarande lite läskigt ute i terrängen tycker basse. Dikena är läskiga och upphopp och så. Men tränaren longskerade (?) stavning?, han över dikena tills han tycket det var okej så det gick bra tillslut. Basse ska även starta startfälttävlan nästa helg på klubben som är en lokaltävling. Så får se hur det går :) Tror mycket har med träning och att det är ett nytt stall. Allt är nytt och han har inte riktigt landat än eftersom att det är så mycket som händer runt omkring. Tror det kommer bli bra snart iaf. Dock var Fanny väldigt spänd på träningen hihi eftersom att jag sagt att han bockade på min terräng träning.. hihi typsikt storasyster!!

Imorgon drar vi äntligen till Mustang Häst Sport och provar ut sadlar. Hade två veckors vänte tid. Men nu är det dax eftersom att inga av våra förra sadlar låg bra. Så det ska verkligen bli skönt och få hem sadlar som är sköna och som passar på han!
Kommer uppdatering om det imorgon!




Steffi och Snälla Basse!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0